Зміни до порядку справляння "хмільного" збору

Зазначеною постановою КМУ вніс зміни до Порядку справляння збору та використання коштів на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, затвердженого його постановою від 15.07.2005 р. № 587.


Тепер не 1 %, а до 5 % бюджетних коштів, що надійшли до спеціального фонду державного бюджету від зазначеного збору та передбачені на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, спрямовуються на фінансування витрат з проведення науково-технічних досліджень та здійснення розробок у зазначених галузях, а також на фінансування витрат, пов'язаних із зміцненням матеріально-технічної бази галузевих наукових закладів та їх дослідних господарств, у порядку, визначеному Мінагрополітики. Крім того, встановлено, що бюджетні кошти, передбачені на розвиток галузей, спрямовуються також на компенсацію пов'язаних з доглядом за молодими багаторічними насадженнями, які постраждали від несприятливих природних умов, витрат, розрахованих відповідно до затверджених Мінагрополітики нормативів.


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ


ПОСТАНОВА


від 24 жовтня 2007 р. N 1250


Київ


Про внесення змін до Порядку справляння збору та використання коштів на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства


Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:


Внести до Порядку справляння збору та використання коштів на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 липня 2005 р. N 587 (Офіційний вісник України, 2005 р., N 29, ст. 1710; 2007 р., N 26, ст. 1055) такі зміни:


абзац четвертий пункту 3 викласти в такій редакції:


«До п'яти відсотків бюджетних коштів, передбачених на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, спрямовуються на фінансування витрат з проведення науково-технічних досліджень та здійснення розробок у зазначених галузях, а також на фінансування витрат, пов'язаних із зміцненням матеріально-технічної бази галузевих наукових закладів та їх дослідних господарств, у порядку, визначеному Мінагрополітики.»;


доповнити пункт 4 після абзацу першого новим абзацом такого змісту:


"Бюджетні кошти, передбачені на розвиток галузей, спрямовуються також на компенсацію пов'язаних з доглядом за молодими багаторічними насадженнями, які постраждали від несприятливих природних умов, витрат, розрахованих відповідно до затверджених Мінагрополітики нормативів.».


У зв'язку з цим абзаци другий - четвертий вважати відповідно абзацами третім - п'ятим.


Прем'єр-міністр України В. ЯНУКОВИЧ

«ГоловБух» № 61 (540) листопад 2007 р.

Коллеги, если Вам понравился наш материал, поделитесь им в своих сетях и нажмите пожалуйста кнопку Фейсбук мне нравиться ! Заранее Спасибо!

  • Зміни до порядку справляння "хмільного" збору - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №1
  • Зміни до порядку справляння "хмільного" збору - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №2
  • Зміни до порядку справляння "хмільного" збору - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №3
  • Зміни до порядку справляння "хмільного" збору - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №4
  • Зміни до порядку справляння "хмільного" збору - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №5
  • Зміни до порядку справляння "хмільного" збору - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №6
  • Зміни до порядку справляння "хмільного" збору - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №7
  • Зміни до порядку справляння "хмільного" збору - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №8