Дозвіл на розміщення відходів за 22 дні

Затверджено Порядок розгляду заяв, проектів лімітів на утворення та розміщення небезпечних відходів, погодження таких проектів лімітів та видачі дозволів на розміщення небезпечних відходів в апараті Міністерства екології та природних ресурсів (далі - Мінприроди).

Згідно з Порядком пакети документації, що надходять до Мінприроди підлягають реєстрації. Після реєстрації документи передаються до структурного підрозділу Мінприроди – Департаменту екологічної безпеки та дозвільної системи (далі – Департамент), який у 3-денний строк після реєстрації пакету документів готує супровідний лист та направляє їх для попереднього розгляду до організацій, підшефним Мінприроди (далі – Організації).

Організації у строк не більше ніж 9 робочих днів направляють затверджені результати попереднього розгляду, повертають пакет документів з обґрунтованими рекомендаціями (пропозиціями). На підставі зазначених рекомендацій Мінприроди у строк не більше ніж 7 робочих днів приймає рішення щодо видачі дозволу на розміщення небезпечних відходів та погодження проектів лімітів на утворення та розміщення небезпечних відходів або щодо відмови у видачі зазначених документів дозвільного характеру та повернення пакету документів на доопрацювання, і у строк не більше ніж 3 робочі дні з дати прийняття відповідного рішення здійснює видачу дозволів або повідомлення про рішення щодо відмови у видачі дозволу або щодо відмови у погодженні проектів лімітів та повернення пакету документів на доопрацювання.

Наказ Мінприроди від 25.07.12 р. № 367 набув чинності з 25.07.12 р.

Коллеги, если Вам понравился наш материал, поделитесь им в своих сетях и нажмите пожалуйста кнопку Фейсбук мне нравиться ! Заранее Спасибо!

  • Дозвіл на розміщення відходів за 22 дні - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №1
  • Дозвіл на розміщення відходів за 22 дні - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №2
  • Дозвіл на розміщення відходів за 22 дні - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №3
  • Дозвіл на розміщення відходів за 22 дні - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №4
  • Дозвіл на розміщення відходів за 22 дні - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №5
  • Дозвіл на розміщення відходів за 22 дні - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №6
  • Дозвіл на розміщення відходів за 22 дні - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №7
  • Дозвіл на розміщення відходів за 22 дні - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №8